Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальники наразі розчищають та посипають близько 200 вулиць Нікополя

Комунальники наразі розчищають та посипають близько 200 вулиць Нікополя
15 Лют 2021 15:25 | Новини Нікополя

На погіршення погодних умов комунальники відреагували оперативно. У п’ятницю, 12 лютого, з одинадцятої години дня вони почали ліквідувати наслідки негоди.

Для обробки доріг було задіяно чотири комбіновані дорожні машини. До речі, розчищають від снігу та посипають піскосоляною сумішшю не тільки центральні вулиці, де курсує велика кількість транспорту, в тому числі громадського, а й вулиці приватного сектору.

Наразі в Нікополя обробляють 196 вулиць загальною протяжністю 440 кілометрів. За час боротьби з ожеледицею, комунальники вже висипали на дороги нашого міста 422 тони піскосоляної суміші. Це значно більше, ніж в минулі роки.

Крім того, на виконання завдання міського голови Олександра Саюка цього року обробляють не тільки зупинки міського транспорту, а й тротуари міста. На обробці тротуарів задіяно чотири трактори, два автомобілі і 45 співробітників Міськавтодору-1.

Роботи по обробці доріг та тротуарів ведуться цілодобово. Порівняно з минулим роком в цьому році значно більші обсяги обробки доріг та тротуарів за менші терміни.

Оставить комментарий

avatar
250