Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Провели оцінку щодо впровадження проєкту «Нікополь – Місто Доброчесності»

Провели оцінку щодо впровадження проєкту «Нікополь – Місто Доброчесності»
12 Лют 2021 10:10 | Новини Нікополя

11 лютого відбулося засідання комісії з оцінки впровадження Плану Доброчесності міста Нікополь на 2020-2022 роки.

На заході були присутні міський голова Олександр Саюк, представники виконавчих органів та депутатського корпусу НМР, а також експерти від Антикорупційної ініціативи Євросоюзу в Україні (EUACI).

Радник міського голови на громадських засадах з питань публічності, підзвітності та запобігання корупції Оксана Соколовська розповіла присутнім про впровадження Плану Доброчесності за такими напрямками: публічні закупівлі, комунальна власність, містобудівництво, земельні відносини.

Депутат НМР Віталій Журавльов надав детальну оцінку виконанню Плану Доброчесності. За його словами, треба більш відповідально ставитися до взятих на себе зобов’язань, знижувати корупційні ризики і широко залучати до цього процесу громадськість міста.

Старший консультант Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні (EUACI) Тарас Случик запропонував протягом місяця усунути вказані недоліки, зібрати пропозиції щодо вдосконалення Плану Доброчесності. У разі необхідності та при наявності запиту з боку місцевої влади можна буде отримати консультації експертів від Антикорупційної ініціативи Євросоюзу в Україні (EUACI).

Оставить комментарий

avatar
250