Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вихованці школи робототехніки «Niko Bots» випробовували своїх роботів лабіринтом

Вихованці школи робототехніки «Niko Bots» випробовували своїх роботів лабіринтом
9 Лют 2021 09:40 | Новини Нікополя

У Нікополі на базі загальноосвітнього закладу № 4 та Міжшкільного центру трудового навчання і технічної творчості успішно працює школа робототехніки «Niko Bots». Вона налічує 18 груп, серед яких Scratch-програмування, робототехніка на платформі Ардуіно, робототехніка на основі LEGO Mindstorms EV3 Education, гуртки інформаційних технологій з програмування та створення ігор мовою Python, а також гуртки веб-дизайну та комп’ютерної графіки. Загальна кількість вихованців школи робототехніки більше 200.

Нікопольські робототехніки постійно знаходяться у творчому пошуку. А випробовують свої винаходи в змаганнях. Саме змагаючись з іншими, можна виявити конкурентоспроможність своєї моделі і зрозуміти, що саме потребує покращення.

До змагань готувалися дуже ретельно.

До цієї групи робототехніків входять учні з різних шкіл нашого міста вікової категорії 10-11 років. Вони навчаються за програмою LEGO Mindstorms EV3 Education. Але протягом місяця юні винахідники вивчали програму LEGO Digital Designer.

Групу розділили на шість команд і в кожній розробили 3-Д моделі роботів-п’ятихвилинок у віртуальному середовищі. І вже за ними створили справжніх роботів.

Оставить комментарий

avatar
250