Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Шановні підприємці!

Шановні підприємці!
20 Січ 2021 10:45 | Новини Нікополя

01 січня 2021 року вступила в силу Угода про вільну торгівлю між Україною та Державою Ізраїль. У зв’язку з цим,  Рада експортерів та інвесторів при МЗС України, Embassy of Ukraine in the State of Israel та Офіс з просування експорту України 23 лютого 2021 року організовують вебінар GoIsrael: “Зона вільної торгівлі України з Ізраїлем: нові можливості і перспективи для бізнесу” Українські підприємці запрошуються взяти участь в онлайн – опутуванні.

Довідково: Ізраїль – один з найпотужніших імпортерів у світі та перша країна Близькосхідного регіону, з якою Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі. Потенціал купівельної спроможності ізраїльського населення дозволить диверсифікувати та розвинути український експорт та стане стимулом для МСП, бо бізнес в Ізраїлі побудований на малих підприємствах, які стануть потенційними партнерами українських виробників.

В рамках Угоди для низки сільськогосподарських та промислових товарів будуть скасовані або знижені імпортні мита вже з початку 2021 року, для низки інших – поступово протягом наступних 3-5-7 років. Пройти опитування, дізнатись більше про Угоду та дослідження ринків Ізраїлю можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/x4c1l2 Дедлайн заповнення анкети – 26 січня 2021 року.

Оставить комментарий

avatar
250