Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

2021 рік Білого Металевого Бика: як вдало зустріти Новий рік і задобрити тварину

2021 рік Білого Металевого Бика: як вдало зустріти Новий рік і задобрити тварину
29 Гру 2020 15:25 | Новини Нікополя

Новий рік – одне з державних свят в Україні, яке є найдавнішим і найпопулярнішим календарним святом.

Відзначається Новий рік 1 січня кожного року, святкується в ніч з 31 грудня на 1 січня за григоріанським календарем. Дата святкування Нового Року, так само як і традиції, пов’язані з ним, зазнали істотних змін за останні століття.

Ще у XIX столітті в фольклорі східних слов’ян, крім традиційного Діда Мороза, з’являється також і образ Снігуроньки.
Це єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах. Новий рік знають та люблять.
Новий рік – одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство, за всіх часів у різних народів існували й існують свої традиції зустрічі Нового року та своя святкова атрибутика.
Вечір 31 грудня називали щедрим, або багатим, до нього готували багатий святковий стіл. У цей чудовий передноворічний день проводили різноманітні магічні ритуали. Яскраво ігровий характер мали ворожіння про шлюб.

В Україні традиційним святковим символом на Новий рік тривалий час була не зелена ялинка, а «дідух». Дідух символізував спільного предка. Виготовляли дідуха з кулів або з першого зажинкового снопа. Знизу робили розгалуження, щоб «дідух» міг стояти. У світлиці його ставили напередодні багатої куті. Свою обрядову роль він виконував протягом усіх різдвяних свят.
MoeMisto.ua вітає Вас з наступаючими святами — З НОВИМ 2021 РОКОМ!
2021 – за китайським календарем це рік Білого Металевого Бика.

Щоб задобрити символ наступаючого року, необхідно підібрати відповідний одяг, прикраси для дому та сервіровку столу. Астрологи запевняють, що таку уважність і повагу Господар року обов’язково помітить, оцінить і обдарує своєю прихильністю, збільшуючи шанси на чудове втілення наших бажань і цілей.
Бик – консервативна тварина, тому найкращим варіантом зустрічі Нового року буде затишне домашнє застілля. Запросіть тих людей, яким буде комфортно і легко один з одним. Залучіть всю сім’ю до прикраси квартири і приготування святкових страв. У новорічну ніч нудьгувати точно не можна. Тому підготуйте веселі конкурси та настільні ігри. Це подарує позитивні емоції і ще більше згуртує гостей.
Про одяг
Прийдешній рік присвячено білому металевому Бику, тому колірну гамму вашого вбрання бажано витримати в такому стилі. Пам’ятайте про те, що тканини слід вибирати натуральні — Бик не любить нічого штучного. Підійде легкий шовк, атлас, токаю натуральна вовна і шкіра. Легкі сукні світлих тонів підійдуть якнайкраще. Туфлі, пояс, сережки, сумочка з металіком порадують бика. Всім відомо, як бик реагує на червоний колір. Тому від яскравих нарядів цього відтінку краще утриматися, щоб не розгнівати тварину. Не відмовляйтеся від класичних нарядів — маленької чорної сукні чи вечірнього костюма, доповнивши образ дорогими прикрасами із золота або срібла.
Про страви на святковому столі
Бик – проста і невибаглива тварина, тому не обтяжуйте себе вигадуванням складних страв. Їжа на святковому столі повинна бути простою і ситною. Картопля з м’ясом, голубці, котлети — нескладні і смачні народні страви, які порадують символ майбутнього року. Знайомі всім холодні закуски відмінно доповнять загальну картину. Постарайтеся приготувати побільше рослинної їжі, якій надає перевагу бик. Солодкі газовані напої краще замінити домашнім компотом. Десерти можуть бути найрізноманітнішими: від морозива до складного торта. Бик завжди був небайдужий до солодощів.
Рік Білого металевого бика принесе довгоочікуваний спокій, умиротворення і час для роботи над собою. Відзначайте його в колі сім’ї з простими і смачними стравами. Розслабтеся і отримаєте задоволення, адже символ прийдешнього року дуже не любить метушні.

Оставить комментарий

avatar
250