Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Запорізької АЕС. На Запорізькій АЕС завершився попередній візит з підготовки до місії OSART

Новини Запорізької АЕС. На Запорізькій АЕС завершився попередній візит з підготовки до місії OSART
27 Тра 2019 10:18 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС з попереднім візитом з підготовки до місії OSART працювали старші фахівці з ядерної безпеки МАГАТЕ Кавеллек Ронан і Морган Симон.

На заключній нараді фахівці станції і представники МАГАТЕ обмінялися подяками, обговорили результати попереднього візиту і намітили подальші плани з підготовки до місії OSART.
«За дні попереднього візиту ми спільно з представниками МАГАТЕ опрацювали всі заплановані питання. Це допоможе персоналу станції ще раз провести якісні самооцінки за своїми напрямками і підготуватися до проведення основної місії, щоб показати високий результат», – розповів заступник головного інженера з технології та інжинірингу Ігор Мурашов.

«Я вже говорив про це раніше і повторюсь, для того, щоб краще зрозуміти процес OSART, потрібно на собі відчути цей процес, в ролі експертів. Чим краще ви вживетесь в роль, тим позитивнішими будуть результати. Зараз ви вже знаєте, як використовувати документацію МАГАТЕ, можете використовувати ключові слова. Я сподіваюсь, що наступний рік ви повністю присвятите проведенню місії. І я рекомендую вам працювати ще до її проведення, шляхом проведення самооцінки», – порекомендував керівник місії OSART Кавеллек Ронан.
«Перш за все, хочу подякувати персоналу АЕС за гостинність. З нетерпінням буду чекати зустрічі з вами в травні наступного року, для того щоб допомогти вам у досягненні чудових результатів у поліпшенні стану експлуатаційної безпеки», – прокоментував попередній візит заступник керівника місії OSART Морган Симон.

Оставить комментарий

avatar
250