Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбулося обговорення показників проєкту бюджету міста на 2021 рік

Відбулося обговорення показників проєкту бюджету міста на 2021 рік
25 Лис 2020 13:15 | Новини Нікополя

Через карантинні обмеження громадські обговорення показників проєкту бюджету міста на 2021 рік та проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Нікополя на 2021 рік провели в онлайн режимі на платформі Zoom. Завдяки чому активні нікопольці змогли долучитися до обговорення та задати питання, які їх хвилюють. Для обговорення зареєструвалися близько 50 учасників, це і окремі громадяни, і представники громадських організацій.

У заході під головуванням заступника міського голови Олени Давидко взяли участь головні розпорядники бюджетних коштів, які ознайомили присутніх зі своїми програмами, на які необхідно надати фінансування. Олена Давидко розповіла про дохідну та видаткову частини проєкту бюджету міста на 2021 рік.

– Бюджет міста на 2021 рік відповідає всім нормам бюджетного законодавства, він збалансований та реалістичний для виконання, а також максимально враховує фінансування тих заходів, що затверджені в цільових програмах. На сьогодні ми готові працювати в депутатських комісіях, тому що тільки міська рада затверджує і цільові програми, і програми соціального розвитку, і бюджет міста, – зазначила Олена Давидко.

Оставить комментарий

avatar
250