Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Триває попередній візит керівника і заступника керівника місії OSART

Триває попередній візит керівника і заступника керівника місії OSART
23 Тра 2019 10:50 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС з попереднім візитом з підготовки до місії OSART працюють старші фахівці з ядерної безпеки МАГАТЕ Кавеллек Ронан і Морган Симон.
На установчій нараді відбулося представлення учасників, були озвучені відповідальні фахівці станції за своїми напрямками, генеральний директор Запорізької АЕС Олександр Остаповець надав детальну інформацію про діяльність підприємства, а представники МАГАТЕ в свою чергу озвучили свої рекомендації щодо проведення попереднього візиту.

«Ключовим напрямком діяльності колективу Запорізької АЕС є безпечна експлуатація енергоблоків. Це найвищий пріоритет без будь-яких компромісів. Ми зацікавлені в об’єктивному та партнерському аналізі експлуатаційної безпеки станції з точки зору міжнародних стандартів і найкращої практики МАГАТЕ», – підкреслив Олександр Остаповець.

«Місія OSART базується на документації МАГАТЕ. Україна є членом МАГАТЕ і отже це і ваша документація. Для процесу спостереження за вашою діяльністю, для збору потрібної інформації, необхідно продовжувати працювати. Будь ласка, просто продовжуйте свою щоденну роботу, свої щоденні наради. Ми повинні спостерігати ваше реальне життя, ваші реальні дії. Ми доб’ємося позитивного результату, якщо будемо використовувати таку стратегію», – порекомендував керівник місії OSART Кавеллек Ронан.

Оставить комментарий

avatar
250