Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські рятувальники отримали нагороди та спеціалізований сучасний автомобіль

Нікопольські рятувальники отримали нагороди та спеціалізований сучасний автомобіль
12 Лис 2020 16:50 | Новини Нікополя

У четвер, 12 листопада 2020 року, на території 28 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області відбувся урочистий захід.

За сміливі та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій на території Нікополя та Нікопольського району, а також за досягнення високих результатів у службовій діяльності Подяку Головного управління отримали п’ять співробітників Нікопольської пожежної частини. Їх вручив начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, генерал-майор служби цивільного захисту Андрій Кульбач.

Також за сміливі рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій на території Нікополя та Нікопольського району, за досягнення високих результатів у службовій діяльності Грамоти міського голови отримали три співробітники Нікопольської пожежної частини. Їх вручив заступник міського голови Юрій Сокол.

Крім того, Грамоту міського голови отримав Андрій Кульбач за вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної бази Нікопольської пожежної частини та підвищення рівня захисту населення та об’єктів на території Нікополя від пожеж та надзвичайних ситуацій.

Оставить комментарий

avatar
250