Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Первинна профспілкова організація Запорізької АЕС підсумувала та відзвітувала про результати літнього відпочинку персоналу атомної станції.

Джерело: ЗАЕС

Первинна профспілкова організація Запорізької АЕС підсумувала та відзвітувала про результати літнього відпочинку персоналу атомної станції.
12 Лис 2020 10:06 | Новини Нікополя

Зазвичай сезон літнього відпочинку для працівників станції починався з першого червня, але цього року через складний епідеміологічний стан, спричинений CОVID-19, працівники станції отримали можливість поїхати на відпочинок лише наприкінці червня.
Працівники Запорізької АЕС влітку відпочили в таких закладах: санаторно-оздоровчий комплекс «Гілея» смт. Лазурне, пансіонат «Дорожник» м. Приморськ, база відпочинку «Золотий берег» м. Бердянськ та пансіонат «Рута» смт. Затока.
Також і впродовж року профком Запорізької АЕС працює з оздоровчими закладами за різними напрямками. Працівники отримують путівки на санаторно-курортне лікування в «Сонячну долину» м. Свалява, «Медичний центр реабілітації залізничників» м. Хмільник, «ДіАнну» смт. Східниця, санаторій «Шахтар» м. Трускавець та «Дністер» м. Моршин.
Фахівці профспілки враховують побажання персоналу і намагаються збільшувати кількість путівок до закладів, що найбільше сподобались.
Оздоровлення та відпочинок персоналу є одним з пріоритетних напрямків роботи первинної профспілкової організації Запорізької АЕС.

Оставить комментарий

avatar
250