Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Онлайн-тренінг Інтернатура бізнесу

Онлайн-тренінг Інтернатура бізнесу
30 Жов 2020 18:40 | Новини Нікополя

В рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього бізнесу у Дніпропетровській області з 03 по 19 листопада поточного року відбудеться навчальний тренінг “Інтернатура бізнесу 2.0: збудуй свою власну справу”.

Тренінг спрямовано на розвиток нових моделей управління бізнесом, розвиток стратегічного мислення керівників бізнесу, створення нових алгоритмів ведення власної справи, просування існуючого бізнесу на нові ринки.

Тренінг складається з 3 інтенсивних навчальних модулів:

Модуль 1 Ефективна організація: створення ефективної організації для роботи в сучасній економіці. Організаційна структура та бізнес-моделі; project management: як дістатися мети в умовах обмежених ресурсів. Конкуренція, лідерство в бізнесі та ефективна ділова комунікація

Модуль 2 Фінанси та команда: фінансовий менеджмент, рух грошових коштів, основи оцінки ризиків, податки; teambuilding; time management.

Модуль 3 Маркетинг та продажі: branding: унікальний продукт та його просування. Digital-marketing; маркетинг та інструменти збільшення рівня продажів; першокласний сервіс та теорія поколінь: навіщо знати та як використовувати.

Оставить комментарий

avatar
250