Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські спортсмени стали призерами на чемпіонаті Дніпропетровської області з настільного тенісу

Нікопольські спортсмени стали призерами на чемпіонаті Дніпропетровської області з настільного тенісу
20 Тра 2019 17:15 | Новини Нікополя

З 18 по 19 травня в місті Дніпро пройшов чемпіонат Дніпропетровської області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2007 р.н. і молодше, який зібрав 69 спортсменів з різних міст області (32 дівчинки та 37 хлопчиків).

Команда юних тенісистів НДЮСШ «Трубник» під керівництвом тренера-викладача Світлани Братік показала високий рівень підготовки. Анна Дерлюк стала чемпіонкою турніру в парному жіночому розряді, а в особистому заліку та змішаній парі-срібним призером змагань.

Антон Дерлюк зайняв перше місце в змішаному парному розряді, другим був в парному чоловічому розряді, а  в особистому заліку Антон Дерлюк і Карина Сузанська стали четвертими.

Також наші юні тенісисти Анна Дерлюк, Антон Дерлюк, Карина Сузанська, Анастасія Литовченко та Анастасія Дубініна увійшли до складу збірної команди Дніпропетровської області для участі в чемпіонаті України з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2007 р.н. і молодше, який проходитиме з 29 травня по 02 червня в місті Чернігові.

Всі переможці і призери змагань були нагороджені грамотами і медалями. Тренер-викладач з тенісу настільного Світлана Братік також була нагороджена медаллю та грамотою за підготовку спортсменів. Нагородження проводив голова обласної федерації настільного тенісу Олександр Сергійович Дювбаков.

Оставить комментарий

avatar
250