Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОДАТКОВА IНФОРМУЄ

ПОДАТКОВА IНФОРМУЄ
12 Жов 2020 13:45 | Новини Нікополя

Роботодавці міста Нікопольського регіону сплатили понад 575 мільйонів гривень єдиного внеску

З початку року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування від підприємств та підприємців міст Нікополя, Марганець, Покров та Нікопольського і Томаківського районів склали понад 575 мільйонів гривень.

За інформацією заступника начальника Нікопольського відділу податків і зборів з юридичних та фізичних осіб, економічного аналізу управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Дніпропетровській Володимира Малиновського, порівняно з минулим роком сплачена сума зросла на 34 мільйона або на 6,3 відсотка. У вересні роботодавці перерахували до соціальних фондів 66,8 мільйони, що майже на 4,6 мільйони більше вересневих показників 2019 року.

Усього у Нікопольському регіоні зареєстровано 23 457 платники єдиного внеску, з них 5 558 підприємств та 17 899 фізичні особи.

Сплата податку на нерухомість фізичними особами

Фахівець Нікопольського відділу податків і зборів з юридичних та фізичних осіб, економічного аналізу управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Дніпропетровській Юлія Пушко звертає увагу фізичних осіб, які мають у власності об’єкти як житлової так і не житлової нерухомості, про необхідність сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Оставить комментарий

avatar
250