Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Представники ВАО АЕС спілкувались онлайн на тему: «Управління старінням обладнання АЕС»

Джерело: ЗАЕС

Представники ВАО АЕС спілкувались онлайн на тему: «Управління старінням обладнання АЕС»
9 Жов 2020 14:13 | Новини Нікополя

Протягом тижня в міжнародному атомному співтоваристві в режимі відео-конференції проходила робоча зустріч на тему: «Управління старінням обладнання АЕС».
В зустрічі взяли участь всі представники ВАО АЕС МЦ – близько 50 учасників декілька днів працювали одночасно в онлайн просторі. Від Запорізької атомної електростанції – заступник головного інженера з модернізації та управління ресурсом Юрій Чернічук, представники служби управління надійністю, ресурсом та модернізації, служби головного фахівця з енергетичних реакторів, а також представники молодіжного руху ВАО АЕС у ВП ЗАЕС.
Під час зустрічі обговорювалися актуальні для усіх станцій теми зі старіння й морального старіння обладнання АЕС та розробки програм щодо управління цими процесами.
Ця тема є дуже актуальною для усіх майданчиків світу, адже більше 60% парку реакторів, які експлуатуються у різних країнах, вже працюють у понадпроєктний термін. Під час зустрічі представники різних станцій мали можливість обмінятися накопиченим цінним досвідом.

Оставить комментарий

avatar
250