Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

80 років з дня заснування в Україні професійно-технічної освіти

80 років з дня заснування в Україні  професійно-технічної освіти
2 Жов 2020 13:55 | Новини Нікополя

2 жовтня в Україні відзначається свято працівників професійно-технічної освіти. В 2020 році виповнюється 80 років з Дня заснування професійних училищ.

Мабуть, не випадково День працівників освіти і День професійно-технічної освіти України майже завжди співпадають і змінюють одне одного.  Адже в системі професійно-технічного навчання працювали і працюють найкращі педагоги – викладачі, майстри виробничого навчання, методисти й інструктори, які свої знання, досвід і натхненну працю спрямовують на виховання гідних своєї країни громадян та забезпечують високоякісну професійну підготовку учнівської молоді.

Сьогодні професійно-технічна освіта в м. Нікополі представлена Нікопольським професійним ліцеєм та ДПТНЗ «Нікопольський центр професійної освіти», де впроваджується комплекс педагогічних і організаційно-управлінських заходів, спрямованих на забезпечення оволодіння випускниками шкіл знаннями, уміннями і навичками в обраній ними галузі професійної діяльності, розвиток компетентності та професіоналізму, виховання загальної і професійної культури.

Оставить комментарий

avatar
250