Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відділу міжнародного співробітництва та технічної допомоги ВП ЗАЕС – 35 років

Джерело: ЗАЕС

Відділу міжнародного співробітництва та технічної допомоги ВП ЗАЕС – 35 років
1 Жов 2020 12:59 | Новини Нікополя

Міжнародне співробітництво – одна з важливих складових роботи Запорізької АЕС. В рамках цього співробітництва реалізуються різні програми – технічної допомоги, навчання фахівців, обміну досвідом, відбуваються місії підтримки.
Широка спеціалізація «міжнародників» станції, їх старанна та сумлінна праця, сприяють гідному іміджу Запорізької АЕС у світі. У відділі працює 13 осіб. Більшість – перекладачі. Це дружний згуртований колектив, перевірений часом та досвідом.
Міжнародна діяльність здійснюється в рамках міжнародних конвенцій з питань використання ядерної енергії, до яких приєдналася Україна, двосторонніх і багатосторонніх міжурядових угод, угод на рівні експлуатуючих організацій, двосторонніх партнерських угод між АЕС, міжнародних програм та проєктів у сфері атомної енергетики для забезпечення надійної і безпечної експлуатації ВП ЗАЕС, розвитку і зміцнення офіційних, науково-технічних і комерційних зв’язків та співпраці з закордонними партнерами, підвищення іміджу ВП ЗАЕС і ядерної галузі України в цілому.

Оставить комментарий

avatar
250