Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Де цього тижня велися ремонтні роботи та роботи з благоустрою

Де цього тижня велися ремонтні роботи та роботи з благоустрою
25 Вер 2020 14:40 | Новини Нікополя

З метою покращення якості питної води на вулицях приватного сектору Нікополя продовжуються роботи щодо заміни старої водопровідної мережі на нову. На вулиці Матюка, що на третій дільниці, уклали новий водопровід і провели підключення. На вулиці Мінській, що на Новопавлівці, після укладання нового водопроводу проводять грейдерування та відсипку дороги.

За п’ять останніх років в нашому місті з’явилося багато нових тротуарів. Їх не тільки ремонтують, а й укладають там, де їх не було ніколи. На вулиці Станіславського, від вулиці Херсонської до вулиці Гагаріна, нову тротуарну доріжку вже асфальтують. На вулиці Херсонській, від вулиці Грушка до вулиці Менделєєва, проводять підготовчі роботи до укладання доріжки для пішоходів. Засипають щебнем. Зовсім скоро тут із задоволенням ходитимуть нікопольці.

На вулиці Вольвача, що на селищі Північному, від магазину вздовж провулку Цілинного та вулиці Магнітогорської ремонтують дорогу. Наразі тут укладають новий бордюрний камінь, вирівнюють поверхню щебнем, після чого заасфальтують.

Оставить комментарий

avatar
250