Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Субсидія на опалювальний сезон 2020-2021 рр. Про зміни – повідомляємо вчасно!

Субсидія  на опалювальний сезон 2020-2021 рр. Про зміни – повідомляємо вчасно!
22 Вер 2020 08:20 | Новини Нікополя

Громадянам, яким була перепризначена субсидія в травні на літній період, у жовтні на опалювальний сезон 2020-2021рр. (з 16 жовтня по 15 квітня) її розмір буде розраховано автоматично на підставі інформації, внесеної заявниками особисто при останньому заповненні заяви та декларації.

Тому звертаємо увагу, що при автоматичному подовженні дії субсидії,  заявникам слід поставитися з особливою відповідальністю до наданої ними раніше інформації про склад сім’ї, фактично проживаючих осіб, інше та повідомити про всі зміни.

Нагадуємо, відповідно до порядку надання субсидії, громадянин, якому призначено субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів проінформувати управління соціальної політики про обставини для перерахунку призначеної житлової субсидії, зокрема:

Сьогодні всі дані отримувачів субсидій передаються до Міністерства соціальної політики для верифікації – там перевіряються доходи, виїзд за кордон, здійснення купівлі, яка перевищує 50 тис. грн., володіння транспортними засобами до 5 років з дати випуску.

Оставить комментарий

avatar
250