Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі організовано футбол без обмежень.

У Нікополі організовано футбол без обмежень.
17 Тра 2019 10:52 | Новини Нікополя

Відтепер футбол у Нікополі доступний для всіх. Так, молодь з обмеженими фізичними можливостями та діти з соціально-незахищених верств населення вже тренуються під керівництвом професійних тренерів.

Для них з середини квітня на базі КЗ «Футбольний клуб «Нікополь» відкрито спеціалізовані відділення футболу.

Зокрема, до створення цих відділень долучилися спортивно-оздоровча організація людей з інвалідністю “Аква”, керівник Антон Сєров та БФ “Людям від щирого серця”, керівник Ольга Пастухова . Безпосередню підтримку цього соціального проекту здійснює міський голова Андрій Фісак.

Проморолік: Інклюзивне відділення для дітей з обмеженими фізичними можливостями

Проморолік: Відділення для молоді з соціально-незахищених верств населення

Дітей з обмеженими фізичними можливостями тренує Влад Демиденко. Він добре розуміє складності і тонкості роботи з юнаками, адже сам має певні фізичні обмеження.

Якщо у Вас є бажання приєднатися до проекту, Вам необхідно звернутись за номером телефону: +380 (66) 290 67 60. Заняття проходять по понеділкам та п’ятницям з 15.00 до 17.00. Основним майданчиком для занять є поля стадіону ім. О.І. Куценка, який з цього року є основним табором з підготовки ФК «Нікополь». Також починаючи футболісти тренуються у залі спортивного комплексу.

Тренування дітей, які опинились у складних життєвих ситуаціях проходять під керівництвом відомої у місті футбольної особистості – Ігоря Аркадійовича Блажевського. Заняття відбуваються на майданчику дитячого садка № 56 .

Вищевказані соціальні проекти тільки набирають обертів, тож запрошуються всі бажаючі стати частиною футбольного життя.

Нагадаємо, що також на базі КП «ФК «Нікополь» ще в минулому році створено Дитячу Академію футболу, яка вже майже рік досить успішно працює.
Що стосується планів підприємства, то вони доволі амбітні. Так, є ідеї щодо відкриття зимового турніру з футболу на базі стадіону в селі Чкалово.
Також КЗ «ФК «Нікополь» планує відкриття жіночої футбольної секції, секції футзалу та пляжного футболу. Зокрема, футбольна спільнота міста прагне повернути Кубок Кудрицького у Нікополь. Єдине, що стримує реалізацію всіх цих задумів – це нестача належної інфраструктури. Є надія на реконструкцію стадіону ім. О.І. Куценка.

Оставить комментарий

avatar
250