Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про стан призначення допомоги одиноким матерям та малозабезпеченим сім’ям

Про стан  призначення допомоги одиноким матерям та малозабезпеченим сім’ям
4 Вер 2020 14:25 | Новини Нікополя

Сьогодні в місті, як і по всій Україні, затримується виплата допомоги на дітей одиноким матерям та допомога малозабезпеченим сім’ям.

З цього питання все частіше звертаються жителі нашого міста до управління соціальної політики.  Чому склалась така ситуація?

З 01.07.2020 року змінився механізм призначення допомоги на дітей одиноким матерям та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.  Зміни внесені відповідно до Закону України № 646-ІХ від 02.06.2020 року та Постанови КМУ від 22.07.2020 року № 632 .

Прийняті зміни потребували відповідного технічного супроводу. Після отримання технічного забезпечення Управлінням вже розпочато обробку всіх прийнятих заяв в липні – серпні 2020 року.

При надходженні інформації про отримані доходи від Пенсійного фонду та Державної податкової служби перевіряється право на отримання допомоги одиноким матерям та допомоги малозабезпеченим сім’ям, та у разі наявності права на їх отримання, проводиться розрахунок розміру допомоги з місяця надання до Управління відповідної заяви.

Оставить комментарий

avatar
250