Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські рятувальники отримали гуманітарну допомогу з Канади

Нікопольські рятувальники отримали гуманітарну допомогу з Канади
31 Сер 2020 16:55 | Новини Нікополя

Гуманітарний вантаж від нашого канадського міста-побратима Ллойдмінстер отримали рятувальники Нікополя. Доставку цього важливого вантажу здійснила канадська волонтерська місія «Пожежники з допомогою для України».

Співробітники 28-ї державної пожежно-рятувальної частини та Нікопольського міськрайонного відділу Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області отримали спеціальний захисний одяг та пожежно-рятувальне спорядження: шоломи, куртки, штани, комбінезони, взуття, спеціальні корсети для постраждалих, спинні дошки для перенесення постраждалих та автономний дихальний апарат.

Сучасні куртки та штани дуже зручні. Вони мають підкладку, яка відстібається, що дозволяє носити цей одяг у холодну пору року або без утеплювача, коли тепло. Корсети для транспортування постраждалих також дуже необхідні нашим рятувальникам. Їх використовують як при ДТП так і під час ліквідації пожежі. Автономний дихальний апарат Drager також буде використовуватися при проведенні рятувальних робіт.

Оставить комментарий

avatar
250