Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території України

Конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території України
28 Сер 2020 15:05 | Новини Нікополя

Уряд Швеції та програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні оголошують конкурс партнерських проєктів, спрямованих на протидію і зменшення впливу COVID-19 в Україні. Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого розвитку».

В рамках реалізації зазначеного проєкту оголошено конкурс партнерських соціально-економічних проєктів для протидії та зменшення впливу пандемії COVID-19 на території України.

 До участі у конкурсі запрошуються неурядові та благодійні організації у партнерстві з бізнесом та/або владою, заявки яких направлені на пожвавлення та активізацію економічних ініціатив, що сприятимуть протидії та полегшенню наслідків пандемії коронавірусу в Україні.

Сума наданого гранту буде варіюватися від 600 000,00 грн до 800 000,00 грн. Заявники мають підтвердити співфінансування у розмірі 50% від загального бюджету проєкту. Тривалість запропонованих проєктів не має перевищувати шість місяців.

Детальна інформація про умови участі у конкурсі, критерії відбору проєктів та онлайн-форми (аплікаційний пакет) розміщенні на сайті проєкту ПРООН за посиланням:

Оставить комментарий

avatar
250