Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міський голова Андрій Фісак провів особистий прийом громадян

Міський голова Андрій Фісак провів особистий прийом громадян
15 Тра 2019 15:40 | Новини Нікополя

У понеділок, 13 травня, керівник міста Андрій Фісак провів прийом громадян з особистих питань, під час якого мешканці Нікополя мали можливість отримати відповіді на наболілі питання та сприяння у вирішенні проблем. На прийомі було розглянуто 7 звернень.

Так, житель будинку № 42 за вулицею В.Усова звернувся щодо виділення коштів у повному обсязі на ремонт будинку. У минулому році на ремонт даного будинку було виділено 300 тисяч гривень, з них використано на ремонт покрівлі – 197 тисяч гривень. Також піднімалось питання освітлення східного кутка будинку та заміни каналізаційних випусків у трьох під’їздах.

Інше звернення від жителя будинку №182/а за вулицею Шевченка стосувалось фінансування робіт з ремонту ліфтів у цьому будинку. В місті налічується 39 ліфтів і кожен потрібно обслуговувати. Наразі 8 ліфтів повністю зупинено через несправність. На них вже розроблена проектна документація. Капітальний ремонт одного такого ліфту коштує 800 тисяч гривень, що є дуже значною сумою для міського бюджету, тому такий ремонт можливий за кошти з обласних субвенцій. Також розглядається варіант поточного ремонту ліфтів за кошти міського бюджету, у разі відсутності обласного фінансування.

Оставить комментарий

avatar
250