Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Очільник ДП «НАЕК «Енергоатом» з робочим візитом відвідав Запорізьку АЕС та ВП «Атоменергомаш»

Джерело: ЗАЕС

Очільник ДП «НАЕК «Енергоатом» з робочим візитом відвідав Запорізьку АЕС та ВП «Атоменергомаш»
21 Сер 2020 09:01 | Новини Нікополя

20 серпня 2020 року на Запорізькій АЕС відбулося виїзне засідання балансової комісії ДП «НАЕК «Енергоатом». Т.в.о. президента Петро Котін відвідав ВП ЗАЕС у супроводі віце-президента Германа Галущенка та провідних фахівців Компанії.

Компанія протягом останнього часу працювала в умовах зниження прогнозного балансу виробництва, що призвело до балансових обмежень, скорочення потужності діючих атомних енергоблоків, виведення їх в резерв. В ході засідання балансової комісії Петро Котін розповів про підсумки роботи Енергоатома і виконання фінансового плану за перше півріччя 2020 року.

Т.в.о. генерального директора ВП ЗАЕС Юрій Кульба доповів про результати діяльності станції за вказаний період, відзвітував про виконання фінансового плану та поінформував щодо поточного стану справ. Також окреслив найближчі завдання. Петро Котін схвалив позитивні результати роботи колективу Запорізької атомної електростанції.

В рамках візиту делегація Компанії також відвідала майданчик сухого сховища відпрацьованого ядерного палива (ССВЯП).

Завершився візит відвідуванням заводського комплексу ВП «Атоменергомаш», де також пройшло засідання балансової комісії та відбулась зустріч з колективом підприємства.

Оставить комментарий

avatar
250