Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Очільник Енергоатома відвідав Турбоатом та оглянув обладнання для енергоблока №3 ХАЕС

Джерело: ЗАЕС

Очільник Енергоатома відвідав Турбоатом та оглянув обладнання для енергоблока №3 ХАЕС
18 Сер 2020 08:42 | Новини Нікополя

Щоденні новини ,від Радіо Ностальжі 102.4 FM ,про роботу Запорізької АЕС.

Ми повідомляємо що, в. о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін здійснив робочу поїздку до Харківської області та разом із прем’єр-міністром і членами Кабінету міністрів відвідав одне з найбільших турбінобудівних підприємств у світі – АТ «Турбоатом».

Генеральний директор АТ «Турбоатом» Віктор Суботін ознайомив гостей з виробничими потужностями підприємства і обладнанням, яке наразі виготовляється на заводі.
Делегація побувала у паротурбінному, гідротурбінному, лопатковому та складально-випробувальному цехах. Серед іншого, вона оглянула обладнання для добудови третього та четвертого енергоблоків ВП ХАЕС.

В рамках багаторічної стратегічної співпраці лідера енергетичного машинобудування України АТ «Турбоатом» і оператора українських АЕС – НАЕК «Енергоатом» – виконуються роботи з модернізації та заміни турбінного обладнання енергоблоків українських атомних електростанцій.

Модернізація турбінного обладнання забезпечить підвищення надійності й ефективності експлуатації енергоблоків АЕС. Також планується поступова заміна конденсаторів турбін енергоблоків атомних станцій на більш ефективні конденсатори «блочно-модульного» виконання, розроблені Турбоатомом.

Слідкуйте за новинами Радіо Ностальжі, щоденно ми сповіщаємо Вас про найголовніше .

Оставить комментарий

avatar
250