Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стало відомо коли почнеться реконструкція мосту через Чортомлик на дорозі Н-23

Джерело: Укравтодор

Стало відомо коли почнеться реконструкція мосту через Чортомлик на дорозі Н-23
17 Сер 2020 09:44 | Новини Нікополя

Укладено договір на реконструкцію мосту через Чортомлик на дорозі Н-23🔥

📋 Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області уклала договір на реконструкцію мосту через річку Чортомлик на дорозі Н-23. Міст було зруйновано в травні 2020 році.

📌Службою було прийнято рішення про укладення дорогову по скороченій переговорній процедурі в рамках подолання наслідків подолання надзвичайних ситуацій. Тимчасова понтонна переправа не дозволяє забезпечити нормальне сполучення жителів регіону і сильно залежить від рівня води у річці.

👷‍♂Підрядник: ТОВ «Онур Конструкціон».

🚧Проєкт передбачає демонтаж конструкцій старого мосту, встановлення опор та монтаж металоконструкцій нового мосту, влаштування під’їздів та освітлення.

🏗Також сьогодні спеціалістами «Укрдіпродор» були проведені геологічні розшукуванням необхідні для початку робіт. Після отримання дозволів підрядник розпочне роботи. На мосту розміщено веб-камеру, завдяки якій можна буде відслідковувати прогрес робіт: https://youtu.be/9eovn0BFNY0

💬«Ми ставимо задачу завершити роботи в 2020 році, будемо докладати максимум зусиль, аби жителі Нікопольского району якнайшвидче отримали якісний та надійний міст.

До руйнування міст через Чортомлик підштовхнула перевантажена фура, та таких “обмежено працездатних” мостів на дорогах державного значення – більше тисячі, всі вони потребують негайної уваги держави.

Ми вже почали втілення Національної програми відновлення мостів, в 2020 відремонтуємо першу сотню» – коменує Олександр Кубраков, Голова Укравтодору.

📌Нагадуємо, 20 травня 2020 року на автодорозі Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя у с. Олексіївка Нікопольського району Дніпропетровської області відбулося руйнування секції мосту під час руху по ньому перевантаженого вантажного автомобіля. Міст знаходився у «обмежено працездатному» стані.

Для відновлення проїзду, поруч із зруйнованим мостом Збройними силами України було влаштовано тимчасову понтонну переправу. Рух нею здійснюється у реверсному режимі із дозволеною швидкістю до 20 км/г та максимальним навантаженням 30 т.

Оставить комментарий

avatar
250