Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ремонтують 18 км траси Дніпро-Нікополь-подробиці.

Джерело: ДніпроОДА

Ремонтують 18 км траси Дніпро-Нікополь-подробиці.
13 Сер 2020 11:53 | Новини Нікополя

У розпалі ремонт регіональної дороги державного значення Дніпро-Нікополь. Оновлюють 18-кілометрову ділянку у Томаківському районі. На об’єкті працюють понад 70 будівельників та 20 одиниць техніки. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Роботи на трасі Дніпро-Нікополь – частина обласної програми «Безпечні дороги», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Дорога поділена на три ділянки. Перша, 20-кілометрова, вже завершена. Нині триває ремонт 18 км автошляху у Томаківському районі.  На дорожні роботи передбачено з держбюджету понад 300 млн гривень».

Підрядники займаються заготівлею будівельних матеріалів, проводять фрезерування та регенерацію дорожнього покриття. Улаштовують основу з піщано-щебеневої суміші. Найближчим часом розпочнуть укладати вирівнюючий шар з асфальтобетону.

«Дорожнє покриття стійко витримуватиме велике транспортне навантаження. Адже крім легкових автівок тут їздять і вантажівки, і автобуси. Майже 12 тис автомобілів на добу. Ми передбачили підсилення конструкції дорожнього одягу. Гарантійний строк 5 років», – запевнив представник генпідрядника з контролю якості Іван Лебединський.

Наприкінці ремонтники нанесуть розмітку, встановлять дорожні знаки. Приведуть до ладу наявні зупинки та встановлять одну нову.  

«Ремонтуємо ділянку дороги Р-73 аж до Нікопольського району. Цьогоріч з’єднаємо її з трасою, ремонт якої вже завершений.  Дорожній одяг матиме товщину майже 40 сантиметрів. Проводимо повний комплекс робіт, включаючи благоустрій узбіч», – розповів провідний інженер Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Ігор Сітало.

Загальна протяжність дороги Р-73 /Н-08/ – Нікополь в межах Дніпропетровської області – 56,5 км.

 

Оставить комментарий

avatar
250