Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фахівці Запорізької АЕС провели зустріч у форматі громадських слухань з громадськістю міста Дніпрорудне.

Джерело: ЗАЕС

Фахівці Запорізької АЕС провели зустріч у форматі громадських слухань з громадськістю міста Дніпрорудне.
6 Сер 2020 08:34 | Новини Нікополя

Щоденні новини ,від Радіо Ностальжі 102.4 FM ,про роботу Запорізької АЕС.

Ми повідомляємо що, 04 серпня 2020 року фахівці Запорізької АЕС провели зустріч в форматі громадських слухань з громадськістю міста Дніпрорудне для розгляду матеріалів з обґрунтування безпеки продовження терміну експлуатації енергоблока №5 ВП ЗАЕС.

Фахівці Запорізької АЕС презентували матеріали щодо обґрунтування безпеки продовження терміну експлуатації енергоблока №5 Запорізької АЕС. Кожен доповідач приділив увагу своєму напрямку, в результаті чого склалася повна картина заходів, що виконуються.

Після доповідей фахівців ВП ЗАЕС зустріч продовжилася в форматі «питання-відповідь». Разом з темою продовження терміну експлуатації енергоблоків Запорізької АЕС, учасників зустрічі цікавили питання безпечного поводження з відпрацьованим ядерним паливом, соціального захисту населення регіону розташування ВП ЗАЕС, подальшого розвитку атомної енергетики України, діючих тарифів на електроенергію і стану справ стосовно експорту електроенергії в інші країни. На всі питання були отримані компетентні та вичерпні відповіді від фахівців атомної станції.

Слідкуйте за новинами Радіо Ностальжі, щоденно ми сповіщаємо Вас про найголовніше .

Оставить комментарий

avatar
250