Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Унікальний медичний заклад.

Унікальний медичний заклад.
31 Лип 2020 08:42 | Новини Нікополя

Перлиною Нікопольщини і справжнім елітним медичним закладом, яким ми пишаємося, є медичний центр “Імпульс”. Цього літа, в перший день серпня, він відзначив 17 років діяльності! За ці роки з нуля центр перетворився на повноцінну приватну поліклініку: починали з орендованої квартири, далі центр перебрався в колишній профілакторій кранобудівного заводу, і в результаті посів всі чотири поверхи.

А далі по зростаючій – відкриття відділення невідкладної допомоги, в одному з перших в регіоні медичних закладів з’являється сучасна комп’ютерна томографія, апарати УЗД, мамограф, організація хоспісу на дому, планові огляди працівників заводів і великих підприємств.

У МЦ “Імпульс” не просто надається якісна діагностично-консультативна допомога. Головне – порядність і доброзичливість медичного персоналу. Приємно, що в руках таких працівників досконала техніка, яка допомагає людям. Адже лозунг древніх римлян – «Хто добре діагностує, той добре лікує» вже давно став девізом центру.
Сьогодні неможливо уявити, як жителі Нікополя та Нікопольського району обходилися без нього.

Незважаючи на платність послуг, безліч пацієнтів з Нікополя, Томаківки, Покрова, Марганця, Нововоронцовки і Солонянського району звертаються в медичний центр «Імпульс» адже стратегія центру – це «все в одному місці».

МЦ “Імпульс” за роки своєї діяльності отримав безліч всеукраїнських грамот і дипломів, увійшов в п’ятірку кращих поліклінік в Дніпропетровській області, де обстеження і лікування можна пройти в одній будівлі так продовжує щорічно отримувати нагороди за свою працю.

Вся діяльність центру – це безперервне вдосконалення рівня технічного забезпечення діагностичного і лікувального процесу і всебічне підвищення кваліфікації фахівців.
Навіть найсучасніша техніка без людей – це купа металу. Тому з перших днів роботи центру проблема формування лікарського колективу, здатного на самовіддану працю і націленого на кінцевий результат – одужання пацієнта, розглядалася як основна. Для співробітників в центрі створені оптимальні умови для роботи, що забезпечує відповідну віддачу.

Медичний центр “Імпульс” сьогодні – це передова медична установа, що володіє висококваліфікованим творчим колективом, оснащена новітнім обладнанням і використовує найсучасніші медичні технології .

Оставить комментарий

avatar
250