Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Що та де ремонтували в Нікополі цього тижня?

Що та де ремонтували в Нікополі цього тижня?
30 Лип 2020 13:15 | Новини Нікополя

Нові тротуари

На вулиці Малиновського, від вулиці Гагаріна до вулиці Трубченка, ведуться ремонтні роботи щодо укладання нового тротуару. Частково вже встановили новий бордюрний камінь і уклали тротуарну плитку. Зовсім скоро нікопольці зможуть користуватися зручною пішохідною доріжкою.

Біля будинку № 17 А на вулиці Першотравневій уклали тротуарну доріжку. Ходити новим тротуаром, звичайно, зручніше.

Нове вимощення

Навколо будинку № 2 на вулиці Трубченка старе асфальтне вимощення було як решето і атмосферні опади постійно потрапляли під будівлю. Щоб не допустити просідання будинку, тут ведуться ремонті роботи. Нове бетонне вимощення надійно захистить фундамент від впливу вологи.

Нова покрівля

Старий дах будинку № 4 А на вулиці Гагаріна протікав у трьох місцях одночасно і вже багато років потребував ремонту. Цього тижня тут ведуться ремонтні роботи. Повністю зняли старий шифер і будуть укладати новий.

Капітальний ремонт дороги

На вулиці Бориса Мозолевського продовжується капітальний ремонт проїжджої частини з облаштуванням водовідведення. На перехресті вулиць Бориса Мозолевського та Героїв Чорнобиля ведуться підготовчі роботи до укладання асфальту. Наразі асфальтують примикання до вулиці Героїв Чорнобиля та тротуарну доріжку для пішоходів. За якістю виконання робіт постійно слідкують представники технагляду.

Оставить комментарий

avatar
250