Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС з дводенним робочим візитом працює делегація на чолі з т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петром Котіним

Джерело: ЗАЕС

На Запорізькій АЕС з дводенним робочим візитом працює делегація на чолі з т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петром Котіним
24 Лип 2020 14:03 | Новини Нікополя

23-24 липня 2020 року на Запорізькій АЕС проходить робочий візит т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом», представників Компанії, ВП «Науково-технічний центр» та Держатомрегулювання України.

Вчора представники делегації зосередили увагу виключно на об’єктах навчально-тренувального центру Запорізької АЕС: взяли участь в протиаварійному тренуванні оперативного персоналу на повномасштабному тренажері – аналогу блочного щита управління енергоблока №5; відвідали центральний зал та тренажери центру підготовки ремонтного персоналу; провели нараду стосовно сучасного стану та перспектив розвитку навчально-тренувального центру; обговорили поточну ситуацію з укладенням договорів та розробкою планів з навчання.

Відкриваючи нараду т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом»Петро Котін підкреслив, що тренажерний комплекс навчально-тренувального центру ВП ЗАЕС – гордість атомної енергетики України, і необхідно прикласти максимум зусиль, щоб його послугами могли якомога ширше користуватись не лише фахівці українських АЕС, а й закордонні атомники з широкого кола країн, що вже експлуатують, або в яких будуються АЕС з однотипним обладнанням.
Під час наради були детально розглянуті питання стосовно модернізації повномасштабних тренажерів для тренувань оперативного персоналу, стан справ з введення в експлуатацію тренажерів центру підготовки ремонтного персоналу та ситуація щодо проєкту мережевого тренажеру.

Робочий візит триває. Сьогодні 24 липня заплановано зустріч з персоналом ВП ЗАЕС та проведення наради з питань продовження терміну експлуатації енергоблока №5 Запорізької АЕС та ремонту дизель-генераторів резервних дизельних електростанцій.

Оставить комментарий

avatar
250