Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У НІКОПОЛІ ПРОКУРАТУРА ВИМАГАЄ ПОВЕРНУТИ ГРОМАДІ КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО ВАРТІСТЮ 300 ТИС ГРН.

У НІКОПОЛІ ПРОКУРАТУРА ВИМАГАЄ ПОВЕРНУТИ ГРОМАДІ КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО ВАРТІСТЮ 300 ТИС ГРН.
10 Лип 2020 11:16 | Новини Нікополя

Нікопольською місцевою прокуратурою подано до суду позовну заяву в інтересах держави в особі Зеленодольської міської ради до фізичної особи-підприємця та виконавчого комітету міської ради про визнання додаткової угоди недійсною та зобов’язання повернути комунальне майно вартістю 300 тис грн територіальній громаді.

Так, у 2016 році між міською радою та фізичною особою-підприємцем укладено договір оренди нежитлового приміщення площею близько 32 кв.м., яке знаходиться у будинку культури в одному з сіл Апостолівського району. Після закінчення строку дії договору, виконавчим комітетом міської ради укладено з підприємцем додаткову угоду, якою продовжено його дію до 2022 року.

Прокуратурою встановлено, що вказану додаткову угоду укладено з порушенням вимог чинного законодавства, адже протягом останніх чотирьох років не проводилась обов’язкова оцінка об’єкта оренди та, як наслідок, не перераховувався розмір орендної плати.

У зв’язку з цим прокуратура вимагає визнати додаткову угоду недійсною та зобов’язати підприємця повернути майно вартістю 300 тис грн територіальній громаді.

Наразі позов перебуває на розгляді у суді.

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

Оставить комментарий

avatar
250