Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як працюють бібліотеки Нікополя в період послаблення карантину

Як працюють бібліотеки Нікополя в період послаблення карантину
9 Лип 2020 08:50 | Новини Нікополя

З 10 червня бібліотеки Нікополя працюють з дотриманням всіх необхідних вимог адаптивного карантину. Бібліотекарі зустрічають відвідувачів у індивідуальних захисних масках та захисних рукавицях.

Для того, щоб зайти до бібліотеки, також потрібно мати маску для індивідуального захисту. Для дезінфекції рук у наявності дезінфікуючі засоби. Захисні одноразові рукавички видають вже на місці. Тільки після того, як рукавички вдягнуті, можна вибирати книги.

Дотримуючись рекомендацій Української бібліотечної асоціації, книги, що читачі принесли в подарунок, спочатку відправляють на спеціальний окремий стелаж, на п’ятиденний карантин.

Коли ж читачі здають прочитані бібліотечні книжки, то їх спочатку відправляють на обсервацію, а потім виставляють у карантинному приміщенні. І тільки після цього книги знову можна брати для читання вдома.

Всі бібліотеки нашого міста зараз працюють у штатному режимі. І навіть почали приймати невеликі групи відвідувачів для дозвіллєвого проведення часу. Звісно з дотриманням всіх карантинних вимог і дотриманням соціальної дистанції.

Оставить комментарий

avatar
250