Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Громадська організація «БРАМА» створює експертні групи

Джерело: ЗАЕС

Громадська організація «БРАМА» створює експертні групи
8 Лип 2020 15:43 | Новини Нікополя

Громадська організація «БРАМА», яка зараз стрімко розвивається і формує свій актив, ініціювала створення експертних груп за різними напрямками життєдіяльності міста-супутника Запорізької АЕС Енергодара.
До складу груп увійдуть активісти організації – представники різних вікових груп та професій, які мають корисні знання та досвід.

Планується створити п’ять основних напрямків для подальшої роботи організації: експертну групу з розробки перспективного плану розвитку Енергодара та його інвестиційної привабливості, експертну групу з питань бюджету, контролю за господарсько-фінансовою діяльністю комунальних підприємств і бюджетних організацій, експертну групу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури та підтримки ОСББ, експертну групу з питань розвитку системи охорони здоров’я та експертну групу з питань освіти, інклюзії та соціальної сфери.

Активісти намагатимуться не залишити поза увагою низку ключових міських проблем і потреб (як поточних, так і спрямованих на перспективу), запропонують своє бачення їх вирішення і в подальшому винесуть пропозиції на широке обговорення з громадськістю.

Оставить комментарий

avatar
250