Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НА ЗАПОРІЗЬКІЙ АЕС ВВОДИТЬСЯ СИСТЕМА СПОСТЕРЕЖЕНЬ ТА КОУЧИНГУ.

Джерело: ЗАЕС

НА ЗАПОРІЗЬКІЙ АЕС ВВОДИТЬСЯ СИСТЕМА СПОСТЕРЕЖЕНЬ ТА КОУЧИНГУ.
6 Лип 2020 10:56 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС, як і в інших структурних підрозділах ДП «НАЕК «Енергоатом» реалізується новий проєкт «Система спостережень за роботою персоналу» та коучинг. На першому етапі обрано два підрозділи: хімічний цех і цех дезактивації. У цій системі підрозділи працюють вже два місяці.

На всіх майданчиках АЕС України систему почали впроваджувати з минулого року. Створено робочу групу, розроблено методику, проведено навчання керівників вищої та середньої ланки.

Місія технічної підтримки ВАО АЕС скоригувала та прописала рекомендації, дала відповіді на всі питання фахівців. Службою інформаційних технологій розроблено програмне забезпечення — автоматизовану систему обліку та аналізу. І за результатами роботи хімцеху та цеху дезактивації в систему будуть внесені поправки, з урахуванням виробничої діяльності різних цехів.

«Коучинг — це універсальний інструмент соціального і психологічного впливу на персонал, унікальний шанс отримати вміння керувати без конфліктів, досягати за допомогою персоналу цілей, що намічені керівником. Ми очікуємо, що ця система повинна принести великі дивіденди», — зазначив керівник відділу психологічного супроводу управління професійного розвитку персоналу ВП ЗАЕС Олександр Стаднік.

Коучинг проводиться з метою мінімізувати помилки персоналу на робочих місцях, а також стимулювати його до саморозвитку. Під час спостереження оцінюються кілька критеріїв. Потім дані обробляються програмою і видається результат.

Коучинг передбачає систему непокарання, оскільки лише в доброзичливій атмосфері працівник буде самостійно шукати кращі рішення на виробництві та нести за них відповідальність.

У липні починається другий етап, у якому візьмуть участь всі підрозділи Запорізької АЕС та керівники вищої ланки управління.

Оставить комментарий

avatar
250