Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ремонтні роботи в закладах освіти Нікополя.

Ремонтні роботи в закладах освіти Нікополя.
6 Лип 2020 09:44 | Новини Нікополя

За кошти місцевого бюджету у загальноосвітній школі № 3 ведеться капітальний ремонт покрівлі. Минулого року було розроблено проект на його проведення, тоді ж почали ремонтувати покрівлю центрального корпусу будівлі. Цього року капітальний ремонт покрівлі продовжено. Вже зовсім скоро проблеми з дахом, що протікав, залишаться позаду.

Десять років тому м’яка покрівля школи № 22 сильно протікала. У чотирьох класах та коридорі на третьому поверсі потоки дощової та талої води стікали по стінах. Зараз тут тривають ремонтні роботи. У класах повністю замінені старі вікна на нові, зроблені відкоси з зовнішньої та внутрішньої сторони. Вже зашпаклювали стелю та стіни, встановлюють нові двері і переходять до роботи в коридорах. Також вже відновлена електропроводка та поставлений окремий щиток, що дозволить регулювати світло в коридорі, тим самим заощаджуючи електроенергію. На стінах у туалетних кімнатах вже уклали новий кахель. Роботи ведуться за кошти з місцевого бюджету.

У загальноосвітній школі № 12 завершено поточний ремонт туалету для хлопчиків. Старе дерев’яне вікно замінили на нове металопластикове, стіни уклали новим кахлем, підлогу – плиткою. Встановили окремі кабінки та нову сантехніку.

Ведуться ремонтні роботи й в дошкільних навчальних закладах нашого міста

У дитячому садочку № 40 «Чебурашка» ремонтні роботи з встановлення нових металопластикових вікон тільки розпочалися. Вікна будуть встановлені в кількості 117 штук: у групових кімнатах, спальнях, роздягальнях та спортивному залі. Також замінять і вітражі.

Старі дерев’яні вікна продовжують замінювати на нові металопластикові у дитячому садочку № 4 «Чайка». Вже встановлено 52 вікна, а взагалі буде встановлено 96 вікон і два балконних блоки.

На сьогодні 24 дошкільні навчальні заклади, в яких ремонтні роботи  з встановлення нових металопластикових вікон вже закінчені, відкриті для вихованців і функціонують у повному обсязі.

– Цього року було прийнято рішення, яке підтримали міський голова Андрій Фісак і депутати Нікопольської міської ради, щодо заміни вікон в усіх дошкільних навчальних закладах з метою енергоефективності та збереження тепла, – говорить начальник відділу освіти і науки НМР Олена Селютіна. –  Тепер вихованцям дитячих садочків взимку буде ще тепліше та ще комфортніше. Взагалі в закладах освіти Нікополя відбувається дуже багато ремонтних робіт, які фінансуються за кошти місцевого бюджету. Таким чином ми наближаємось до спільної мети: якісна освіта для наших дітей.

Прес-служба Нікопольської міської ради

Оставить комментарий

avatar
250