Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПРИВІТАННЯ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ ФІСАКА З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

ПРИВІТАННЯ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ ФІСАКА З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
28 Чер 2020 08:45 | Новини Нікополя

Шановні жителі Нікополя! Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із знаменною датою в історії нашої держави — Днем Конституції України!

28 червня увійшло в новітню історію нашої держави яскравою та доленосною сторінкою. Конституція України відповідає загальновизнаним європейським нормам і стандартам дотримання прав і свобод людини, закріплює незалежність нашої країни, в якій життя, здоров’я та безпека людини, її честь та гідність є найвищою соціальною цінністю. І обов’язок кожного з нас поважати її та дотримуватись законів. Конституція України була, є і буде тим фундаментом, на якому будується сьогодення і майбутнє нашої держави – демократичної, суверенної та правової.

Історія України показує, що демократичний шлях не був легким, і так сталося, що сьогодні ми всі знову мусимо боротися за дотримання конституційних принципів, що гарантують мирне та незалежне існування у власній країні. Але ми невпинно доводимо, що готові відстоювати їх. 

Зі святом, шановні нікопольці! Хай мир і взаєморозуміння сприяють розбудові нашої державності, подальшому розвитку нашого краю, де ми  з вами живемо і працюємо. Будьмо достойними громадянами своєї країни. Шануймо її Основний Закон.

Оставить комментарий

avatar
250