Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЗВЕРНЕННЯ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ ФІСАКА ДО ДНЯ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ

ЗВЕРНЕННЯ НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ АНДРІЯ ФІСАКА ДО ДНЯ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ
22 Чер 2020 09:00 | Новини Нікополя

Шановні нікопольці!

Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто не повернувся з Другої світової війни, віддавши своє життя за щасливе майбутнє своїх нащадків. Кожен українець, незалежно від віку, статі і соціального стану, були втягнуті у надзвичайно жорстокий вир війни. Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність – таке не стирається з історичної пам’яті!

Всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам’яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління. На жаль, знову в нашій країні відбуваються військові дії, гинуть люди, руйнуються міста. І знову тисячі знедолених людських життів.

Але наші мужні захисники, як і багато років тому їх діди та батьки, виборють свободу та територіальну цілісність рідної землі. Я щиро вірю в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.

У цей скорботний день віддамо шану всім загиблим та закатованим невинним людям та схилимо голови перед їх неоціненним подвигом. Світла їм пам’ять!

Оставить комментарий

avatar
250