Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Організація молоді Запорізької АЕС провела онлайн-вікторину «Home energy»

Джерело: ЗАЕС

Організація молоді Запорізької АЕС провела онлайн-вікторину «Home energy»
12 Чер 2020 09:00 | Новини Нікополя

Організація молоді первинної профспілкової організації Запорізької АЕС в умовах карантину активно продовжує свою роботу дистанційно. Відбулася перша пряма трансляція інтелектуально-розважальної онлайн-вікторини «Home energy».

Гра складалася з двох тем: перша – «Атомна енергетика», так як більшість мешканців міста пов’язані з атомною енергетикою; друга –  «Енергодар», якому цього року виповнюється 50 років. Всього у вікторині було 26 запитань, на кожне відводилось 30 секунд та 4 варіанти відповіді.

В онлайн-вікторині могли взяти участь всі бажаючі, незалежно від віку та місця роботи, для цього необхідно було зареєструватися за посиланням на сторінці Організації молоді ВП ЗАЕС у Facebook.

За підсумками проведеної інтелектуально-розважальної онлайн-вікторини «Home energy» третє місце посів представник електроцеху ВП ЗАЕС – Олексій Вавілов, друге місце – у представниці проєктно-конструкторського підрозділу ВП ЗАЕС – Ольги Бондаренко, перше місце виборов представник цеху дезактивації ВП ЗАЕС – Станіслав Бондаренко.

Організація молоді Запорізької АЕС планує розвивати цей напрямок і надалі проводити інтелектуально-розважальні онлайн-ігри.

 

Оставить комментарий

avatar
250