Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як отримати невикористані кошти безготівкових субсидії та пільг в АТ «Ощадбанк»?

Як отримати невикористані кошти безготівкових субсидії та пільг в АТ «Ощадбанк»?
9 Чер 2020 10:25 | Новини Нікополя

В червні з’явилась можливість громадянам, які отримували протягом опалювального сезону субсидію(пільги) безготівково, і при цьому споживали комунальні послуги на суму, меншу за розмір субс

идії(пільги ), отримати готівкою залишок субсидії (пільги), який сформувався на рахунку в АТ «Ощадбанк».

Залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії(пільг), відображені на облікових записах одержувачів, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються одержувачам житлових субсидій/пільг АТ «Ощадбанк» шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки.  

Інформацію про надходження залишку коштів за субсидією(пільгою) буде надано АТ «Ощадбанк» в SMS у червні.

У разі відсутності відкритого рахунка в АТ «Ощадбанк», рахунок для перерахування  залишку коштів за субсидією(пільгою) необхідно відкрити самостійно.

Для зручності одержувачів житлової субсидії(пільговиків), яким призначено субсидію/пільгу в безготівковій формі, на сайті АТ «Ощадбанк» створено персональний кабінет. Одержувач житлової субсидії(пільговик) може зайти до нього, вказавши номер мобільного телефону. У власному кабінеті одержувач субсидії(пільговик) може дізнатися всю необхідну інформацію про рух коштів, а саме: залишок та розмір нарахованої субсидії(пільги), перелік комунальних послуг, що сплачені за рахунок субсидії(пільги) (за умови надходження інформації від постачальників комунальних послуг).

Оставить комментарий

avatar
250