Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР МОЛОДІЖНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ У М. НІКОПОЛЬ.

ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР МОЛОДІЖНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ У М. НІКОПОЛЬ.
2 Тра 2019 16:51 | Новини Нікополя

Вчора, 1 травня, розпочався тренувальний збір молодіжної збірної команди України зі скелелазіння у м. Нікополь. Збір проходить з 1 по 12 травня за підтримкою ФаіС України та Міністерства молоді й спорту згідно з календарним планом на 2019 рік та наказу міністерства.

Збір проводиться на базі стадіону Електрометалург. Сучасний стенд на якому проводять Чемпіонати та Кубки України, висотою 15 метрів, облаштован зачепками топ 30 формату та має покриття, тертя. Це спеціальні зачепки для тренування на швидкість, сааме по таким зачепкам беруть на світових змаганнях на швидкість.

Представляємо юних учасників. Хтось був вже на зборах у Тарнові, хтось тільки приєднався, але у кожного за плечима вже чималий спортивний досвід молодіжних змагань:

* Артем Глушко, кандидат у майстри спорту, м.Дніпро, призер всеукраїнських юнацьких змагань. Тренер Ігор Тяпкін, команда “Освіторіум».

* Дар’я Ткачева, кандидат у майстри спорту, м.Дніпро, Чемпіонка України зі швидкості. Тренер Ігор Тяпкін, команда «Освіторіум».

* Дмитро Ілюхін, кандидат у майстри спорту, м. Нікополь, призер всеукраїнських юнацьких змагань. Тренер Ірина Борщаговська.

* Аліна Щигарева, кандидат у майстри спорту, м. Нікополь, чемпіонка України серед молоді у швидкості. Тренер Ірина Борщаговська.

* Єлизавета Лаврикова, майстер спорту, м. Харків, чемпіонка України серед молоді. Тренер Лілія Миколаївна Самсонова

*Ярослав Ткач, кандидат у майстри спорту , м.Кременчук , призер європейських чемпіонатів та кубків серед молоді, багаторазовий чемпіон і призер українських змагань. Тренер Микола Побережець.

* Оксана Бурова, кандидат у майстри спорту, м. Нікополь, чемпіонка України серед школярів, готується до участі у чемпіонаті світу серед школярів у Франції у травні місяці. Тренер Ірина Борщаговська.

* Поліна Коломоєць, кандидат у майстри спорту, м. Нікополь, призер всеукраїнських юнацьких змагань та молодіжних чемпіонатів України. Тренер Ірина Борщаговська.

* Софія Гладкая, кандидат у майстри спорту, м.Одеса, чемпіонка України серед молоді, 5те місце на Чемпіонаті Світу серед молоді. Тренер Віктор Рємнев.

*Максим Яковлєв, кандидат у майстри спорту, м.Одеса, 1 місце на Чемпіонаті Європи в Італії у 2018 р. Тренер Віктор Рємнев.

*Богдан Булах, кандидат у майстри спорту, м.Дніпро, призер молодіжних чемпіонатів та українських змагань. Тренерка Куршакова Валентина.

*Григорій Ільчишин, кандидат у майстри спорту, м. Одеса, призер молодіжного чемпіонату України і всеукраїнських змагань. Тренер Віктор Рємнев.

*Денис Мозолевич, кандидат у майстри спорту, м.Одеса, призер молодіжного чемпіонату України і всеукраїнських змагань. Тренер Віктор Рємнев.

Крім основного складу молодіжної збірної України у зборі беруть участь перспективні молоді спортсмени скелелази за кошти спонсорів, батьків та своїх областей.

Тренера збору:

– Ігор Олегович Тяпкін – тренер вищої категорії української молодіжної збірної зі скелелазіння у виді швидкість, майстер спорту, чемпіон України. Команда «Освіторіум».

– Максим Стенковой чемпіон світу, чемпіон Європи, один з найкращих українських спортсменів зі швидкості за всю історію українського скелелазіння.

Оставить комментарий

avatar
250