Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі двоє чоловік намагалися через вікно залізти в магазин техніки

У Нікополі двоє чоловік намагалися через вікно залізти в магазин техніки
2 Чер 2020 11:06 | Новини Нікополя

Спроби проникнення на охоронювані об’єкти Нікополя не припиняються
Вже вдруге поспіль за останні тижні травня, завдяки надійності встановленої системи сигналізації, поліцейським охорони вдається вправно затримати зловмисників.

О 22:51 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину техніки, що по вулиці Шевченка. За одну хвилину на місце події прибув наряд реагування Нікопольського міжрайонного відділу поліції охорони.

Правоохоронці побачили, як двоє чоловіків, шляхом пошкодження металевої решітки та віджиму металопластикового вікна, намагаються проникнути всередину магазину. Помітивши поліцейських, зловмисники почали втікати. Проте, завдяки злагодженим діям працівників наряду реагування, були одразу затримані.

Перевіривши місцевих жителів 1989 та 1990 років народження по інформаційному порталу з’ясувалось, що чоловіки неодноразово засуджувались за аналогічні злочини. Один зі зловмисників нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Затриманих передано слідчо-оперативній групі Нікопольського відділу поліції.

Як зазначає очільник поліції охорони Дніпропетровщини полковник поліції Костянтин Пучков: «Саме оперативність та професіоналізм працівників нарядів реагування доводять, що поліція охорони є надійним помічником у збереженні вашого майна».

Оставить комментарий

avatar
250