Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З 1 ЧЕРВНЯ В НІКОПОЛІ ПЛАНУЮТЬ ВІДКРИТИ ПЛЯЖНИЙ СЕЗОН.

З 1 ЧЕРВНЯ В НІКОПОЛІ ПЛАНУЮТЬ ВІДКРИТИ ПЛЯЖНИЙ СЕЗОН.
25 Тра 2020 15:48 | Новини Нікополя

Співробітники аварійно-рятувальної служби вже активно готують пляжі для прийому відвідувачів.

Вже завершили підготовку та фарбування туалетів, замінили лавки, підготували до роботи рятувальний катер. Також викосили траву вздовж усієї території пляжу, вимивають роздягальні з використанням дезінфекційних засобів, встановлюють додаткові контейнери для збору сміття. Для забезпечення охорони життя людей на пляжі чергуватимуть рятувальники. Зокрема, на останньому пляжі відкриють новий рятувальний пункт. Вже прочистили дно, днями цю процедуру проведуть ще раз. Будуть встановлені обмежувальні буйки на відстані 30-50 метрів від берега. Проведені аналізи води на відповідність нормативним вимогам.

З-поміж іншого, спеціалісти ретельно прочистили пісок. Дуже багато сміття залишають після себе неохайні відпочивальники. Це і пусті пляшки, пакети, недопалки. Все це не тільки псує естетичний вигляд пляжу, але й несе загрозу для інших відвідувачів, особливо дітей. Тому закликаємо всіх мешканців міста не перетворювати пляжі на сміттєзвалища.

Зазначаємо, що залежно від епідеміологічної ситуації в місті , буде прийнято рішення щодо певних обмежень на території пляжу. У Міністерстві охорони здоров’я закликають утриматись від відвідування пляжу літніх людей і тих, у кого є хронічні захворювання.

Оставить комментарий

avatar
250