Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НА ЗАПОРІЗЬКІЙ АЕС НА ЕНЕРГОБЛОЦІ №5 ПРОВОДЯТЬ НИЗКУ ЗАХОДІВ ДЛЯ ПРОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБЛАДНАННЯ ЕНЕРГОБЛОКА.

Джерело: Запорізька АЕС

НА ЗАПОРІЗЬКІЙ АЕС НА ЕНЕРГОБЛОЦІ №5 ПРОВОДЯТЬ НИЗКУ ЗАХОДІВ ДЛЯ ПРОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБЛАДНАННЯ ЕНЕРГОБЛОКА.
19 Тра 2020 13:34 | Новини Нікополя

Проводиться модернізація уніфікованих комплексів технічних засобів на програмно-технічні комплекси, які надають повну інформацію про роботу обладнання.
Більша частина обладнання на енергоблоці №5 вже була замінена під час планово-попереджувального ремонту минулого року. В цю ремонтну кампанію модернізація продовжується.

Фахівцями цеха здійснюється заміна обладнання уніфікованих комплексів технічних засобів другої системи та організація нових місць контролю концентрації бору. Виконуються роботи: з модернізації керуючої системи безпеки шляхом заміни устаткування електроживлення; роботи по установці комплексної системи діагностики підсистем реакторної установки; роботи з оснащення енергоблока системою дистанційного контролю зусилля в армканатах, встановлення якої дозволяє виконувати об’єктивний щоденний контроль.

Всі нові системи та програмно-технічні комплекси, які поступово займають місце старого обладнання, відповідають сучасним технологіям та вимогам. Нове обладнання підвищує рівень безпеки енергоблока та контролює його параметри, автоматично діагностує в режимі реального часу та надає данні оперативному персоналу.

Оставить комментарий

avatar
250