Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС формується новий проєкт з підготовки спеціального кадрового резерву керівників станції

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізькій АЕС формується новий проєкт з підготовки спеціального кадрового резерву керівників станції
12 Тра 2020 14:31 | Новини Нікополя

Спеціальна група кадрового резерву буде створена з числа молодих працівників, в яких найбільш виявлені здібності до керівної діяльності. Це буде група для заміщення керівників середньої ланки. Молодих працівників будуть навчати з урахуванням нових методів підготовки, включаючи елементи планування подальшої кар’єри.
Відбір кандидатів до спеціального кадрового резерву керівників станції буде йти за певними критеріями, які вже розроблені і містять в собі професійні та мотиваційні вимоги до резервістів. Група буде відібрана за результатами оцінки здібностей молодих працівників, їх ділових та особистих якостей. Вікова межа резервістів не має перевищувати 35 років. Перевага надаватиметься кандидатам, які мають післядипломну освіту в галузі управління. Серед вимог – стаж не менше п’яти років у структурному підрозділі та не менше трьох років – на посаді.
Підготовка спеціального кадрового резерву розрахована на два роки. У поточному році буде сформована група кандидатів, на основі якої кожен кандидат вибере для себе індивідуальну стратегію розвитку.
У 2021 році розпочнеться стажування на робочих місцях. А в 2022-му році будуть підведені підсумки підготовки.
Подібні системи підготовки кадрового резерву керівників існують в більшості потужних корпорацій світу. Прагнучи відповідати вимогам сучасності, Запорізька АЕС теж турбується про якісний кадровий резерв керівників. Робота з підготовки досвідченого персоналу ведеться послідовно та різнопланово.

Оставить комментарий

avatar
250