Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ.

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ.
12 Тра 2020 10:57 | Новини Нікополя

Цього року через карантин у Нікополі не проводяться масові заходи, проте, міський голова Андрій Фісак, секретар міської ради Олександр Саюк, заступники міського голови, командир військової частини А0593 Андрій Вареник та його заступник Олександр Даніленко, ветерани, а також небайдужі нікопольці вшанували пам’ять полеглих Героїв покладянням квітів до пам’ятників.

Серед інших, поклали квіти і до пам’ятника трубникам Нікополя, загиблим у 1941-1945 рр. За ініціативи Почесного громадянина м. Нікополь Олександра Фельдмана, була створена науково-пошукова група фахівців для збору, систематизації та впорядкування матеріалів про воїнів-трубників, які віддали свої життя за наше майбутнє. В цьому році були знайдені нові дані про загиблих героїв, їх імена викарбували на пам’ятнику.


У Нікополі 33 учасника бойових дій. Кожному з них протягом 8-9 травня представники міської влади вручили медалі, які були виготовлені спеціально до 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Війна завжди приносить нещастя, жертви і страшні наслідки. Трагічна сторінка історії має стати уроком для сучасного покоління. Тому усім нам потрібно дбати про те, щоб в Україні був мир.

Оставить комментарий

avatar
250