Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Конкурс «Бюджет участі-2019» завершився визначенням переможців

Конкурс «Бюджет участі-2019» завершився визначенням переможців
25 Кві 2019 15:10 | Новини Нікополя

Нагадаємо, як він проходив. Протягом лютого нікопольці подали на розгляд експертної групи 74 проекти. Десять з них були відхилені, тому що або перевищували кошторисну вартість, або не відповідали вимогам програми, або дублювали міські цільові програми, які вже передбачені для виконання в 2019 році.

Протягом 15 календарних днів, з 4 до 18 квітня включно, мешканці міста обирали найкращі проекти з 64 затверджених для голосування. У голосуванні взяли участь більше 9 тисяч осіб.

Після підрахунку голосів, на засіданні експертної групи з партиципаторного бюджетування, були оголошені результати. В цьому році переможцями стали 30 проектів. За ініціативою міського голови Андрія Фісака, з міського бюджету виділено півтора мільйона гривень, на реалізацію кожного проекту-переможця передбачено 50 тисяч гривень.

24 квітня переможці конкурсу «Бюджет участі-2019» отримали сертифікати. Проекти-переможці цього року будуть реалізовані до 1 листопада.

Треба відмітити, що в цьому році, як і в минулому, багато проектів на облаштування території тротуарною плиткою, встановлення спортивних та дитячих майданчиків.

Оставить комментарий

avatar
250