Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На селищі Північному прокладають новий трубопровід!

На селищі Північному прокладають новий трубопровід!
23 Кві 2019 17:45 | Новини Нікополя

На 22 кварталі селища Північного прокладають новий трубопровід, якого там не було ніколи. Мешканці цього кварталу багато років мали проблему з тиском питної води.

– В літній період часу жителі 22 кварталу через поганий тиск питної води не можуть приготувати їжу, покупатися, у них не працюють котли, колонки, пральні машинки… Тому я звернувся до міського голови Андрія Фісака з проханням виділили з міського бюджету достатню суму коштів для заміни трьох кілометрів водопроводу, – розповідає депутат Нікопольської міської ради Сергій Варакута.

Очільник Нікополя Андрій Фісак та депутатський корпус підтримали пропозицію і з міського бюджету в цьому році були виділені 3 мільйона гривень для виконання робіт. Наразі на вулиці Загородній прокладають два кілометра нового трубопроводу, по вулиці Можайського замінять один кілометр старої труби на нову, пластикову. Також тут будуть зроблені нові колодязі і встановлені гідранти. Це дасть можливість вирішити ще одну проблему.

– Зараз для того, щоб усунути аварію на магістральному трубопроводі або на трубі одного абонента, доводиться перекривати подачу води на все селище. Коли буде прокладений новий трубопровід, засувки будуть встановлені на кожну вулицю та провулок, і при виникненні аварійної ситуації працівники водоканалу зможуть локально відключати водопостачання, – говорить Сергій Варакута.

Оставить комментарий

avatar
250