Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ОГОЛОШЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

ОГОЛОШЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
12 Бер 2020 10:25 | Новини Нікополя

                                                                                               _____________________________________

(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру, не зазначається суб’єктом господарювання)

                                              

                                                                                      ________20191074630__________

 (реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності)

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

Планується встановлення травильних ванн в осях 48-Е в прольоті М-Н в існуючому трубоволочильному цеху у виробничій будівлі з 13 прольотів (інв. № 91) ПрАТ «СЕНТРАВІС ПРОДАКШН ЮКРЕЙН». Цех розташований в східній частині проммайданчика Нікопольського Південнотрубного заводу (пр. Трубників, 56 г/1 в м. Нікополь Дніпропетровської області) і призначений для випуску трубної продукції. Передбачена оптимізація технологічних процесів в травильному відділенні ТВЦ і передбачає наступні заходи: установку двох травильних ванн, СЕН-В21-001 та KVK в комплекті 20 м, в осях 48-Е проліт «М-Н»; установку промивної ванни (переноситься існуюча ванна), для проточної води, інв. №25618, в осях 48-Е проліт «М-Н»; підключення встановлених ванн до інженерних мереж та комунікацій ТВЦ. У ваннах передбачається здійснювати очищення труб, що виробляються на станах ХПТ, ХПТР і ВЦ без застосування високотемпературних (400-500 °С) розплавів.

Оставить комментарий

avatar
250