Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольці залишаться без електропостачання, якщо не встановлять автоматичні вмикачі у своїх лічильниках

Нікопольці залишаться без електропостачання, якщо не встановлять автоматичні вмикачі у своїх лічильниках
22 Кві 2019 11:55 | Новини Нікополя

На зустрічі, яка відбулася за ініціативою заступника міського голови Сергія Тихенка, обговорили важливе питання щодо заміни автоматичних вмикачів у лічильниках споживачів, яку проводять робітники ДТЕКу. Якщо не провести цю процедуру, то електропостачання буде відключено. На зустрічі були присутні начальник Нікопольського РЕМ Віктор Боднар, інженер ЕТЛ Євген Джегірей та голови квартальних комітетів селища Північного.

Справа в тому, що багато мешканців Нікополя, в тому числі і приватного сектору, перейшли на обігрів своїх будинків електроопалювальними приладами, що призводить до постійних аварійних відключень електропостачання.

Робітники Нікопольського РЕМ провели перевірку фактичної потужності автоматичних вмикачів, що встановлені на точках обліку у клієнтів, які отримують електроенергію через ТП 74, до договірної потужності. І замінили автоматичний вмикач на номінал, який указаний в договорі, всім без виключення. Отриманий результат вразив енергетиків.

– Ми опрацювали 147 клієнтів і зекономили 138 кВт тільки з одного ТП 74, – розповідає начальник Нікопольського РЕМ Віктор Боднар. – У нас є декілька напрямків розвитку мереж. Один із напрямків – це інвестиційна програма, яка передбачає, що зростання споживання електричної енергії буде 7% на рік. На деяких об’єктах в Нікополі – більше 60% або 37% в середньому по місту. Такого не повинно бути. Кожний клієнт, який хоче збільшити потужність приміщення, в якому проживає, повинен докупити її. За ці гроші я маю можливість покращити стан мереж.

Оставить комментарий

avatar
250